Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 150 KAP

BioActive Ubiqinol Q10 100 mg

Ubikinonin pelkistetty muoto.
Valmiste suojattu valon ja hapen vaikutuksilta.
Vahva antioksidantti.
119,90 €
1 090,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
BioActive Ubiqinol™ Q10 100 mg sisältää ubikinonia sen pelkistetyssä muodossa ubikinolina. BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista. BioActive Ubiqinolin raaka-aine Q10 vastaa kehon muodostamaa Q10:tä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

BioActive Ubiqinol Q10 100 mg - vahva ubikinoli

BioActive Ubiqinol™ Q10 sisältää ubikinolia, joka on ubikinonin pelkistynyt muoto. Valmiste on valmiiksi liuenneena kasviöljyyn ja suojattu sekä valon että hapen vaikutuksilta pehmytgelatiinikapseleissa. Yhdessä kapselissa on 100 mg ubikinolia ja 12 mg askorbiinihappoa.

BioActive Ubiqinol on vahva antioksidantti, joka tukee kehon alhaisten Q10-pitoisuuksien nostamista. BioActive Ubiqinolin raaka-aine Q10 vastaa kehon muodostamaa Q10:tä ja Q10-muoto, jota BioActive Ubiqinolissa käytetään, on täysin cis-isomeereistä vapaa trans-muoto. Q10-raaka-aine ja kasviöljy eivät myöskään sisällä GMO-ainesosia

Ubikinolilla on luonnostaan eräs heikkous. Se on erittäin epävakaa muoto, koska se hapettuu hyvin nopeasti takaisin ubikinoniksi joutuessaan alttiiksi hapen vaikutukselle. Tästä ominaisuudesta johtuen se on äärimmäisen haasteellinen aine tuotannossa, kun halutaan valmistaa vakaa ubikinolivalmiste. Pharma Nordilla on onnistuttu kehittämään valmistusmenetelmä, jonka ansiosta aktiiviaine pystytään säilyttämään pelkistyneessä muodossaan ubikinolina.

Erityisen valmistusmenetelmän lisäksi myös pehmytgelatiinikapselit auttavat suojaamaan BioActive Ubiqinolin patentoidun aktiiviaineen valolta ja hapelta, jotta ainesosa kulkeutuu kehossa varsinaiseen tarkoitukseensa.

Tuotenumero: 124307

EAN: 5709976186507