Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Dynaforce-uute 100ml
Dynaforce-uute 100ml
Dynaforce-uute 100ml

Dynaforce-uute 100ml

Auttaa sopeutumaan ulkoisiin rasitustekijöihin.
Tunnettu adaptogeeni.
”Pohjolan Ginseng”.
12.90 EUR
129.00 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Ruusujuuriuutetta sisältävä nestemäinen ravintolisä. Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka vaikuttaa elimistössä monipuolisesti. Ruusujuuri soveltuu erityisesti niille, joilla on taipumusta melankoliaan.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ruusujuuri (Rhodiola rosea) lisää kehon kykyä sopeutua ulkoisiin rasitustekijöihin hyvin monipuolisesti. Se lukeutuukin yhdessä ginsengin ja schisandran kanssa adaptogeeneihin, joiden vaikutukset on tunnustettu maailmanlaajuisesti.

Ruusujuurta ei suotta kutsuta myös Pohjolan Ginsengiksi. Se menestyy arktisilla vyöhykkeillä, mikä on tuonut yrtille nimityksen ”Arctic root”.

Dynaforce-ruusujuuriuute on valmistettu ruusujuuren juuresta. Vasta viidentenä kasvuvuotena ruusujuuri on korjuukelpoinen. Unkarilainen yrttiasiantuntija Bertalan Galambosi on valvonut tuotteeseen käytetyn suomalaisen ruusujuuren viljelyä.

Ruusujuuren vaikutuksia on alettu tutkia 1930-luvulla. Ruusujuuri vaikuttaa elimistöön erittäin monipuolisesti: Se estää tunneperäistä stressiä, lisää kestävyyttä ja nopeuttaa palautumista fyysisessä ponnistuksessa, edistää tarkkaavaisuutta, kohottaa mielialaa, lisää potenssia – ruusujuuri on siis varsin vaikuttava adaptogeeninen yrtti.

Ruusujuuri soveltuu erityisesti niille, joilla on taipumusta melankoliaan. Tutkimukset osoittavat, että ruusujuuri lisää aivojen serotoniini- ja dopamiinipitoisuutta. Mielialan lasku on yhteydessä näiden välittäjäaineiden pitoisuuden laskuun. Ne, joilla on taipumus reagoida ympäristön rasittavuuteen, saavat kestävyyttä ruusujuuresta. Urheilusuorituksessa ruusujuuri nopeuttaa kehon palautumista ja lisää kestävyyttä.

EAN: 6428300004445

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...