Ravinto ja terveys
GINSEMAX | 60 KAP

Ginsemax 60 tab

Väsymykseen ja uupumukseen.
Vastustuskyvylle ja hermoston normaaliin toimintaan.
Sisältää 100 mg Korean ginsengin juuriuutetta.
14,90 €
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Korean ginseng-B-vitamiinitabletit (Panax ginseng) on ravintolisä väsymykseen ja uupumukseen, vastustuskyvylle ja hermoston normaalia toimintaa edistämään. Korean ginseng stimuloi ja vahvistaa sekä vaikuttaa hyvin monipuolisesti sopeuttaen niin kehoa kuin mieltä muuttuviin olosuhteisiin.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Ginsemax ginseng-B-vitamiinitabletit väsymykseen ja uupumukseen

Ginseng on adaptogeeni, joka vaikuttaa kehoon ja mieleen kokonaisvaltaisesti. Se antaa vitaalisuutta ja vastustuskykyä, lisää vireyttä, keskittymiskykyä ja tarkkaavaisuutta, vaikuttaa fyysiseen ja psyykkiseen suorituskykyyn sekä auttaa väsymykseen ja uupumukseen. Korean ginseng (Panax ginseng) on ns. yang-kasvi eli kehoa lämmittävä ja stimuloiva. Ginseng tuo elinvoimaa erityisesti yli 50-vuotiaille: Ginseng torjuu ja hidastaa iän myötä esiintyvää elinvoiman heikkenemistä sekä lisää henkistä vireyttä. Ginsengiä suositellaan erityisesti korkean iän ja keskittymiskyvyn puutteeseen sekä yli 50-vuotiaille ylläpitämään elinvoimaa ja jaksamista. Ginsengin ginsenosidit lisäävät solujen typpioksidituotantoa, jolloin verisuonet laajenevat ja veren virtaus tehostuu, millä on positiivinen vaikutus fyysiseen suorituskykyyn. Aivojen toimintaan Ginseng vaikuttaa monipuolisesti. Se tehostaa aivojen energia-aineenvaihduntaa, glukoosin ottoa ja hapen käyttöä, sekä vaikuttaa valppauteen, vireyteen, keskittymiskykyyn ja mielialaan tehostaen siten henkistä työkykyä ja oppimista. Ginseng on myös oiva kasvi uupumukseen, väsymykseen ja alavireisyyteen. Valmisteen B-vitamiinit tukevat ginsengin vaikutusta. Vastustuskykyyn: Ginseng vaikuttaa kehon immuunipuolustukseen ja vahvistaa siten vastustuskykyä. B-vitamiinit tukevat tätä vaikutusta. Niillä on myös useita muita tärkeitä tehtäviä elimistössämme. Ginsemax® sisältää kahdeksaa B-vitamiiinia. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja niillä on lukuisia tärkeitä tehtäviä elimistössämme. Kaikki B-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Lisäksi biotiini, niasiini ja tiamiini (B1-vitamiini) edistävät hermoston normaalia toimintaa ja tiamiini edistää sydämen normaalia toimintaa. Riboflaviini eli B12-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6-vitamiini, B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistävät normaalia immuunipuolustusjärjestelmän toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Pantoteenihappo auttaa vähentämään väsymystä ja uupumustä sekä edistää normaalia henkistä suorituskykyä.

EAN: 6428300003417