Ravinto ja terveys
NATURA | 60 KAP

Safran 60 kap

Tasapainoa ja positiivisuutta päivään sahramikapseleilla!
Sisältävät ainutlaatuista Affron®-uutetta.
Se on peräisin maustesahramin kukkien (Crocus sativus L.) luoteista.
33,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Emotionaalinen tasapaino, kyky rentoutua ja positiivinen mieliala* vaikuttavat lähes kaikkiin elämän osa-alueisiin. Juuri tämän takia Affron®-uute on saavuttanut suuren suosion hyvinvoinnin avaintuotteena!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Safran tuo positiivista mieltä jokaiseen päivään! Uudet Safran-kapselit sisältävät huippusuosittua Affron®-uutetta, joka on peräisin maustesahramin (Crocus sativus L.) kukkien luoteista. Kukat kerätään käsin viljelmiltä Espanjassa, jonka jälkeen raaka-aine käy läpi matalalämpöisen, kemikaalittoman prosessin, jossa kallisarvoiset biomolekyylit stabiloidaan ja niiden vakioitu pitoisuus varmistetaan. Jokainen Safran-kapseli sisältää 30 mg Affron®-uutetta, joten vain 1 kapseli päivässä riittää. EFSA:n odotuslistalla on mm. seuraavia terveysväitteitä maustesahramista: auttaa ylläpitämään positiivista mielialaa, tukee rentoutumista ja osallistuu emotionaaliseen tasapainoon. Natura Median Safran-kapselit sisältävät ainoastaan Affron®-uutetta vaikuttavana aineena sekoitettuna suomalaiseen hamppuproteiiniin, joten kapselit on helppo yhdistää omaan ruokavalioon ilman turhia päällekkäisyyksiä.

Tuotenumero: 135706

EAN: 6417778182052