Ravinto ja terveys
Hankintatukku | 60tabl

Vitacell PQQ, pyrrolokinoliinikinonitabletti , 60 tabl

Aktivoi aivoja ja herättää aineenvaihduntaa.
Suojaa, stimuloi ja energisöi.
PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on vesiliukoinen yhdiste, joka tukee mitokondrioiden toimintaa.
29,90 €
1 993,33 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Pysy terävänä monivaikutteisen Vitacell® PQQ:n avulla! PQQ eli pyrrolokinoliinikinonitabletti aivojen terveydelle, muistille ja keskittymiselle. Pyrrolokinoliinikinoni tukee solujen energialaitosten eli mitokondrioiden toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vitacell PQQ -ravintolisä aktivoi aivoja ja herättää aineenvaihduntaa. Valmistettu Suomessa.

Mikä on PPQ? 

PQQ eli pyrrolokinoliinikinoni on vesiliukoinen yhdiste, joka löydettiin mikrobeista vuonna 1979. Ihminen ei pysty tuottamaan sitä ja vaikka suolistomikrobit tuottavat sitä pieniä määriä, pääosa on saatava ravinnosta. Persilja, kiivi, vihreä paprika, papaija ja tofu ovat hyviä PQQ:n lähteitä. PQQ tukee mitokondrioiden toimintaa. Mitokondriot vastaavat solujen energia-aineenvaihdunnasta eli soluhengityksestä. PQQ vaikuttaa solujen kasvuun, kehitykseen, erilaistumiseen ja elinikään. Vaikutus kohdistuu erityisesti aivojen terveyteen, mutta myös koko elimistön aineenvaihduntaan. PQQ aktivoi AMP-kinaasia, joka on elimistömme entsyymijärjestelmä ja tärkeä solujemme energiantuotannon ja aineenvaihdunnan säätelijä. Vitacell® PQQ -valmisteen vaikuttava aine MGCPQQ® on vesiliukoinen yhdiste, joka tuotetaan fermentoimalla Hyphomicrobium denitrificans kantaa CK-275. MGCPQQ® on saanut uuselintarvikestatuksen EU:ssa 10.8.2018. Se on ainoa PQQ, jolla on uuselintarvikestatus. Maksimiannostus vuorokaudessa on 20 mg.

Valmisteen hyödyt hyvinvointisi tukemiseen

  • Aivoterveydelle: Suojaa, stimuloi ja energisoi
  • Aktivoi aivosi – stimuloi aivoja
  • Muisti, keskittyminen, aivotoiminta
  • Aineenvaihdunnalle: Metabolista oireyhtymää vastaan

EAN: 6428300001338

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita