Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 45 KAP

Enzymedica Digest Gold

Ruoansulatusentsyymi ruoansulatusongelmiin!
Vähentää vatsasi kuormitusta ja tarjoaa luontaista voimaa ruoan käsittelyyn.
Sisältää makroravinteita pilkkovia entsyymeja.
37,95 €
1 650,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Enzymedica Digest Gold on kasviperäinen, lisä- ja täyteaineeton ruuansulatusentyymi erilaisiin ruoansulatusongelmiin. Voidaan käyttää erityisesti silloin kun syömisen jälkeen esiintyy ruuansulatusongelmia, kuten raskaiden aterioiden yhteydessä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Enzymedica Digest Gold 

Valmistetta voidaan käyttää erityisesti silloin kun syömisen jälkeen esiintyy ruuansulatusongelmia. Enzymedica Digest Gold sisältää proteiineja, hiilihydraatteja, rasvaa ja kuituja pilkkovia entsyymejä ja sen lisäksi laajan kirjon muita avustavia entsyymejä, kuten alfagalaktosidaasia, joka auttaa estämään kaasunmuodostusta ja ilmavaivoja!

Enzymedica Gold on Yhdysvaltojen myydyin ruuansulatusentsyymi ja se on voittanut ja voittaa jatkuvasti palkintoja tällä saralla. Kun Digest Gold otetaan aterian aluksi, se auttaa ruoansulatuksessa ja vapauttaa energiaa joka muuten sidottaisiin ruoansulatukseen. Tämä energia voidaan sitten käyttää muihin elimistön toimintoihin ja tämä huomataan yleensä parantuneena energiana ja hyvänolontunteena. Digest Gold vähentää vatsasi kuormitusta ja tarjoaa luontaista voimaa ruoan käsittelyyn.

Tehokas entsymaattinen toiminta edesauttaa myös ravinnossa olevien ravintoaineiden imeytymistä ja hyväksikäyttöastetta. Näin on mahdollista saada samasta määrästä ruokaa "enemmän irti". Näiden hyötyjen lisäksi Digest Gold voi auttaa yleisten ruuansulatuksellisten ongelmien kanssa (esim. närästys, turvotus ja ilmavaivat).

Tuotenumero: 134190

EAN: 670480460108