Ravinto ja terveys
PASCOE | 260 G

pH-balance PASCOE jauhe, 260 g

Kehon happo-emästasapainon optimointiin.
Auttaa tehokkaasti vähentämään kehon happotaakkaa.
Hyväksi ruuansulatukselle ja yleiselle jaksamiselle.
35,90 €
138,08 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
pH:ta tasapainottava kivennäisainevalmiste vähentämään kehon happotaakkaa ja edesauttamaan toimivaa ruoansulatusta. Sisältää emäksisiä kivennäisaineita sekä happo-emäsaineenvaihduntaa tukevaa sinkkiä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Elimistön energia-aineenvaihdunnassa kehoon muodostuu aineenvaihdunnan lopputuotteita, jotka ovat joka emäksisiä tai happamia riippuen syömästämme ravinnosta. Normaali länsimainen ravitsemus tuottaa suureksi osakseen happamia aineenvaihduntatuotteita ja vain vähän emäksisiä. Kehon on neutraloitava nämä happamat aineet ennen kuin se voi poistaa ne kehosta. Keho ylläpitää itse optimaalista happamuustasoa - muuten ihminen kuolisi hyvin nopeasti - mutta jos jatkuvasti nautimme happoa tuottavaa ravintoa, elimistö joutuu ottamaan neutraloivia aineita, kuten kalsiumkarbonaattia, luustosta ja muista kudoksista, mikä puolestaan on haitallista pitkällä aikavälillä.

Happamien aineenvaihduntatuotteiden runsaus voi näin aiheuttaa kehon piilohappamoitumista. pH-balance PASCOE® -jauhe sisältää emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita, sekä happo-emäsaineenvaihduntaa tukevaa sinkkiä. pH-balance PASCOE® auttaa tehokkaasti vähentämään kehon happotaakkaa.

pH-balance PASCOE®:n sisältämät kivennäisaineet ovat hyväksi ruuansulatukselle, luustolle, lihaksille ja yleiselle jaksamiselle. Kalsium ja magnesium mm. edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston vahvuuden säilymistä normaalina. Kalsium tukee vatsan hyvinvointia edistämällä ruuansulatusentsyymien normaalia toimintaa. Kalsium sekä magnesium lisäävät energisyyttä tukemalla normaalia energia-aineenvaihduntaa, ja magnesium vähentää väsymystä ja uupumusta. Sinkki edistää kehon happo-emäsaineenvaihduntaa.

Riittoisa koko; jauhepaketin kesto yli 2 kuukautta.

pH-balance PASCOE® on palkittu Vuoden 2016 urheiluruokana.

Tuotenumero: 134879

EAN: 6430053740204