Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 60 KAP

Puhdistamo Betaine HCL Suolahappo

Suolahappotuotannon tehostamiseen
Muokkaa ravinteet paremmin imeytyvään muotoon
Huippulaatuiset puhtaat raaka-aineet.
19,95 €
525,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka sisältämänsä keltakatkeron ansiosta tukee myös ruoansulatusta. Suolahapon avulla ravinteet muokkaantuvat paremmin imeytyvään muotoon. Suositellaan käytettäväksi yhdessä Puhdistamon ruoansulatusentsyymien kanssa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Mahalaukku tarvitsee riittävästi suolahappoa ruoan sulattamiseen, ravinteiden imeyttämiseen sekä pepsiinientsyymiä proteiinien pilkkomiseen. Puhdistamon Suolahappokapseli on kehon omaa suolahappotuotantoa tehostava lisäravinne, joka keltakatkeron ansiosta tukee myös ruoansulatusta. Jos kehon oma suolahappotuotanto ei ole riittävää ja vatsan happamuustaso liian matala, se näkyy ruoansulatus- ja vatsaongelmina, esimerkiksi närästyksenä, joka saattaa hyvinkin johtua suolahapon puutteesta. Maksimoi vaikutus käyttämällä yhdessä Puhdistamon Ruoansulatusentsyymien kanssa. Ainesosina ovat betaiiniin kiinnittynyt suolahappo, pepsiini ja keltakatkeroyrtti, mitkä tuovat kokonaisuutena tripla vaikutuksen.

Tuotenumero: 134127

EAN: 6430039221970