Ravinto ja terveys
SOLGAR | 100 TAB

Solgar Betaine Hydrochloride

Betaiinihydrokloridi + pepsiini -suolahappovalmiste.
Tukee vähähappoisen vatsan hyvinvointia.
Tutkitusti toimiva, tieteeseen pohjautuva tuote.
31,90 €
613,46 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Betaiinihydrokloridi + pepsiini -suolahappovalmiste tukee vähähappoisen vatsan hyvinvointia. Sisältää suolahappoa sekä proteiinia hajoittavaa pepsiinientsyymiä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Solgar® Betaiinihydrokloridi + pepsiini -suolahappovalmiste tukee vähähappoisen vatsan hyvinvointia. Tuote sisältää suolahappoa sekä proteiinia hajoittavaa pepsiinientsyymiä. Ravinteiden sulaminen ja hyvä imeytyminen on tärkeää kehon terveenä pysymisen ja hyvinvoinnin kannalta. Huoansulatusjärjestelmämme on hajotettava hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat molekyyleiksi, jotta ne pääsevät kehon verenkiertoon. Ruoansulatuskanava on kehon tärkeimpiä osia, koska se vastaa yksin siitä, että saamme ravinnostamme optimaalisen määrän vitamiineja, mineraaleja ja muita tärkeitä ravinteita. Tämän takia terveen ruuansulatuskanavan ylläpitäminen ja terveellisen ruuan nauttiminen on erittäin tärkeää. Vatsan happamuudesta vastaavaa betaiinihydrokloridia eli suolahappoa tarvitaan vatsahappotasojen tukemiseen. Pepsiiniä tuotetaan luontaisestikin vatsassa ja se on yksi tärkeimmistä ruuansulatuksessa käytettävistä entsyymeistä, joka auttaa sulattamaan ruuan proteiineja.

Tuotenumero: 125397

EAN: 33984002401