Ravinto ja terveys
LIFE | 60 TAB

Life Balance PMS

Hormonitasapainoon.
Vegaaninen ja gluteeniton.
Valmistettu Ruotsissa.
34,90 €
459,21 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Balance PMS on kasviuutteita, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä laadukas ravintolisä, joka tukee naisen hormonaalista tasapainoa ja parantaa hyvinvointia kuukautiskierron aikana.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Balance PMS - ainutlaatuinen ravintolisä hormonaalisen tasapainon tukemiseen

Väsymystä tai mielialan vaihteluita? Hormonien epätasapaino voi aiheuttaa monia fyysisiä tai psyykkisiä oireita. Life Balance PMS on kasviuutteita, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä ravintolisä, joka tukee naisen hormonaalista tasapainoa ja parantaa hyvinvointia kuukautiskierron aikana. 

Life Balance PMS on huolellisen tuotekehityksen ja kattavien tutkimusten tuloksena syntynyt ravintolisä, joka sisältää Dong Quai -kasviuutetta (tunnetaan myös nimellä naisten ginseng), siitepölyuutetta RCT Fem™ Meno ja parsakaaliuutetta TrueBroc® sekä neljää ravintoainetta: B6-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia ja jodia (ruskolevästä). Korkealaatuiset ainesosat on valittu huolella, ja tuloksena on ainutlaatuinen ravintolisä, jonka sisältämät ainesosat muun muassa edistävät normaaleja psykologisia toimintoja (magnesium, B6-vitamiini) ja ihon pysymistä normaalina (sinkki, jodi), auttaa säätelemään hormonitoimintaa (B6-vitamiini) sekä vähentää väsymystä ja uupumusta (magnesium, B6-vitamiini).

Life Balance - tuotesarja kehon palautumiseen ja tasapainoon

Life Balance on Lifen oma tuotesarja, joka auttaa sinua löytämään fyysisen ja henkisen tasapainon elämän kaikissa vaiheissa.

Vuorokausirytmin häiriintyminen, stressi, huono ruokavalio, ravinnon puute, palautumisen ja levon puute ovat kaikki elämäntapatekijöitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti fyysiseen ja henkiseen tasapainoosi. Life Balance on uusi ravintolisäsarja, joka auttaa eri tavoin kehoa palautumaan ja lisää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Life Balance -tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti tukemaan hyvinvointiasi. 

Tuotenumero: 133870

EAN: 7350050708443