Ravinto ja terveys
Puhdas+ | 400 g

Collagen Booster Natural - vitamiini-aminohappovalmiste

Maustamaton ja makeutusaineeton kollageenibuusteri
100 % vegaaninen tuote
Sisältää aminohappoja, C-vitamiinia ja bambu-uutetta
49,90 €
124,75 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdas+ Collagen Booster Natural on monipuolinen kauneuden täsmätuote! 100 % vegaaninen kollageenibuusteri on täysin maustamaton ja makeutusaineeton.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Puhdas+ Collagen Booster Natural

Puhdas+ Collagen Booster Natural on 100 % vegaaninen kollageenibuusteri, joka on täysin maustamaton ja makeutusaineeton.

Collagen Booster on monipuolinen kauneuden täsmätuote! Se sisältää aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa elimistössä. Valmisteeseen on lisätty myös luonnollista bambu-uutetta, joka sisältää runsaasti luonnollista piitä.

Kollageeni on proteiini, jota löytyy koko ihmiskehosta ja sitä tarvitaan elimistön kudosten rakentumiseen. Kollageeni muodostaa noin 30 % ihmiselimistön proteiineista ja ihosta sitä löytyy jopa 70 %. Lisäksi kollageenia on erityisen runsaasti hampaissa, nivelissä, luustossa, jänteissä sekä verisuonissa. Kollageenin riittävä muodostus onkin tärkeää näiden kudoksien toiminnan ja lujuuden kannalta.

Ikääntymisen myötä elimistön kyky tuottaa kollageenia alkaa hidastua. Hidastuminen alkaa jo noin 25 vuoden iässä, kunnes tuotanto loppuu kokonaan keski-iän paikkeilla. Tämä seurauksena kudokset haurastuvat, mikä huomataan usein ensimmäisenä ihon veltostumisena, ryppyinä sekä niveljäykkyytenä.

Elimistön oman kollageenintuotannon hiipumista voi tukea kollageenivalmisteilla mutta niiden haasteena on se, että kollageenilisää on saatavilla vain eläinperäisistä lähteistä. Tästä johtuen vegaanista ruokavalioita noudattaville ei ole ollut markkinoilla saatavilla ravintolisää kehon kollageenipitoisuuden tukemiseen.

Siksi Puhdas+ on tuonut markkinoille uudentyyppiset kollageenituotteet: Collagen Boosterit! Collagen Boosterit sisältävät kahdeksaa aktiivista tehoainetta. Ne sisältävät aminohappoja, joista kollageeni muodostuu sekä C-vitamiinia, joka edistää kollageenin normaalia tuotantoa elimistössä. Tuotteen bambu-uute sisältää myös runsaasti luonnollista piitä.

Tuotteet ovat 100% vegaanisia eivätkä ne sisällä keinotekosia säilöntä-, väri-, tai pintakäsittelyaineita. 

EAN: 6430077250000

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita