Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
18%
Life Fytoöstrogen Nainen 45+
Life Fytoöstrogen Nainen 45+
Life Fytoöstrogen Nainen 45+
säästät 4.00 EUR
Life|60 kaps

Life Fytoöstrogen Nainen 45+

Suositellaan menopaussi-ikäisille naisille
Kuutta eilaista isoflavonia
1 kapseli päivässä riittää
17.9 EUR
21.9 EUR
596.67 EUR/kg
Katso hintahistoria
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nainen 45+ sisältää fermentoidusta (maitohappokäyneestä) soijasta eristettyjä kuutta erilaista isoflavonia (genisteiiniä, genistiiniä, daidtseiiniä, daidtsiiniä, glysiteiiniä ja glysitiiniä). Isoflavonit pilkkoutuvat helposti kehossa eivätkä siten kerry kehoon. Suositellaan lähinnä menopaussi-ikäisille naisille.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Supertuote naiselle, joka elää parasta aikaansa!

Nainen 45+ sisältää fermentoidusta (maitohappokäyneestä) soijasta eristettyjä kuutta erilaista isoflavonia (genisteiiniä, genistiiniä, daidtseiiniä, daidtsiiniä, glysiteiiniä ja glysitiiniä). Tutkituimpia isoflavoneja ovat genisteiini, daidtseiini ja glysiteiini, jotka ovat soijan isoflavonien aktiivisia muotoja.

Nainen 45+ ei sisällä geenimuunneltua soijaa. 

Hernekasveihin kuuluvan soijan merkitys kasvaa jatkuvasti. Eräs syistä on soijan korkea nk. fytoestrogeeni (kasviestrogeeni) pitoisuus. Fytoestrogeeneiksi kutsutaan kasveissa olevia aineita, jotka kemiallisesti muisuttavat naisen sukupuolihormonia estrogeenia. Useissa kasveista löytyy fytoestrogeenejä, mutta soijassa pitoisuus on hyvin suuri. Soijauute sisältää lignaaneja ja varsinkin isoflavoneja; kaksi suurinta fytoestrogeeniryhmää. Mielenkiinoisimpina ja tutkituimpina erottuvat isoflavonit genstein, daidzein ja glyctein.

EAN: 7350050703400

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...