Ravinto ja terveys

Express Diet Peruna-Kasvis-Lihavuoka

Rehellinen Peruna-kasvis-lihavuoka.
VLCD ruokavalionkorvike painonhallintaan.
Vastaa annoskoolta normaalia ruoka-annosta.
1,90 €
40,43 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Maukas ateria, joka sisältää perunan ja muiden kasvisten lisäksi naudanlihaa. Ruokaisa peruna-kasvis-lihavuoan voit valintasi mukaan nauttia osana Express Diet -ohjelmaa (VLCD) tai korvata yksittäisen aterian esimerkiksi lounaan milloin vain. Niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Kotimainen Express Diet peruna-kasvis-lihavuoka on erittäin niukkaenerginen ruokavalionkorvike painonhallintaan (VLCD). Maukas ateria, joka sisältää perunan ja muiden kasvisten lisäksi naudanlihaa. Ruokaisa peruna-kasvis-lihavuoan voit valintasi mukaan nauttia osana Express Diet -ohjelmaa (VLCD) tai korvata yksittäisen aterian esimerkiksi lounaan milloin vain.

 

Express Diet erittäin niukkaenergiset ruokavalionkorvikevalmisteet (VLCD) ovat tarkoitettu perusterveille aikuisille tehokkaaseen painonpudotukseen. Erittäin niukkaenergiset ruokavalionkorvikevalmisteet (VLCD) kuuluvat myös käypähoitosuosituksissa lihavuuden hoitoon. Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteilla paino putoaa helposti ja nopeasti.

Lue blogistamme Sannan onnistumisesta laihdutusurakassa Express Dietin avulla!

 

EAN: 6430067842222

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita