Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
A. Vogel Antitox 60 tabl
A. Vogel Antitox 60 tabl
A. Vogel Antitox 60 tabl
A. Vogel |60tabl

A. Vogel Antitox 60 tabl

Tukemaan maksan ja sapen toimintaa.
Kuuriluontoisena kehon puhdistuskuureihin.
"Luonto on paras lääkitsijä." -Alfred Vogel
27.90 EUR
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Antitox yrttiuutetabletti tukemaan maksan ja sapen toimintaa. Artisokka- ja maarianohdakkeen siemenuutteet ylläpitävät kehon puhdistustoimintoja. Boldopuun lehtiuute edistää maksan ja sapen toimintaa. Käytetään vain kuureina.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Kiire, stressi, roskaruoka, alkoholi ja lääkkeet rasittavat elimistöä. Ota Antitox-kuuri. Sen avulla helpotat elimistösi kuormaa. Kehosi puhdistuu, elintoiminnot virkistyvät, aineenvaihdunta toimii tehokkaammin ja iho kirkastuu. Antitox-kuuri edustaa keski-eurooppalaista ajattelua, jossa terveyttä edistetään tukemalla terveitä elintoimintoja niille sopivilla yrteillä. Hyvää oloa ylläpidetään siis terveyttä edistämällä eikä pelkästään sairautta hoitamalla.

Puhdistuskuureissa nautitaan aineenvaihduntaa kiihdyttäviä yrttejä, mm. karvasainerohdoksia ruoansulatuksen hyväksi ja nesteitä poistavia yrttejä munuaisten toimintaa tukemaan. Antitox sisältää elimistöä puhdistavia ja maksaa tukevia rohdoksia.

EAN: 7610313415496

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...