Ravinto ja terveys
LIVERIN | 60 TAB

Liverin 60 tab

Auttaa maksaa jaksamaan.
200 mg maarianohdakkeen siemenuutetta, 160 mg silymariinia.
Vegaaninen, Suomessa valmistettu
12,90 €
390,91 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Liverin Maarianohdakeuutetabletti sisältää 200 mg maarianohdakkeen siemenuutetta, jossa 160 mg silymariinia. Sopii tukemaan maksan toimintaa.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Liverin Maarianohdakeuutetabletti

Liverin Maarianohdakeuute on Suomessa valmistettu tuote. Yksi Liverin-tabletti sisältää maarianohdakkeen siemenuutetta 200 mg, josta 160 mg on silymariinia. 200 mg uutetta vastaa 5000 mg kuivia maarianohdakkeen siemeniä.

Välimeren alueelta kotoisin oleva Maarianohdake (Silybum marianum) on kaunis kasvi purppuranpunaisine kukintoineen. Se kuuluu mykerökukkaisten Asteraceae-heimoon. Maarianohdakkeen kypsissä siemenissä ovat sen vaikuttavat ainesosat, useita flavonolignaanien ryhmään kuuluvia yhdisteitä, joita kutsutaan yhteisnimellä silymariini. Niistä eniten on silybiiniä eli silibiniiniä (48 mg/tabletti), ja se on myös vaikutuksiltaan merkittävin. Maarianohdakkeen vaikutukset on tunnettu jo yli 2000 vuoden ajan.

Maarianohdakkeen siementen tehoaine silymariini lisää kehon tärkeimmän antioksidantin, glutationin määrää.

Liverin on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen tuote.

Tuotenumero: 135249

EAN: 6428300006470