Ravinto ja terveys
AQUAMINUM | 90 TAB

Aquaminum 90 tab

Poistaa nestettä elimistöstä.
Vilkastuttaa nesteiden eritystä ja edistää virtsateiden toimintaa.
Vähentää raskasta tunnetta jaloissa.
31,50 €
393,75 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Aquaminum on kasviperäinen ravintolisä, joka sisältää elimistön nesteenpoistoa edistävää isotakiaista. Lisäksi se sisältää hibiskusta, joka edistää virtsateiden normaalia toimintaa sekä vilkastuttaa nesteen eritystä!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Aquaminum edistämään kehon nesteenpoistoa

Aquaminum on kasviperäinen ravintolisä, joka sisältää isotakiaista, peltokortetta, voikukkaa, hibiskusta ja maissisilkkiä.

Isotakiainen edistää elimistön nesteenpoistoa, hibiskus vuorostaan edistää virtsateiden normaalia toimintaa ja vilkastuttaa nesteen eritystä. Hibiskus edistää myös pienten verisuonten verenkiertoa ja auttaa vähentämään raskasta tunnetta jaloissa. Kalium edistää lihasten normaalia toimintaa ja ylläpitää normaalia verenpainetta. Kehon nestemäärä ja verenpaine liittyvät läheisesti toisiinsa.

Aquaminumin valmistajan Mezinan tarina alkoi Tanskassa vuonna 1983. Mezinalla ollaan ylpeitä siitä, että luodaan tuotteita, jotka auttavat ihmisiä saavuttamaan paremman terveyden ja elämänlaadun. 

Mezinalla valmistetaan tuotteet itse ja yritykselle on tärkeintä, että tuotteet toimivat halutulla tavalla ja niiden laatu on halutulla tasolla. 

Tuotenumero: 134270

EAN: 5709731031844