Ravinto ja terveys
OMEGA 7 | 60 KAP

Omega 7 kaksoistyrniöljy

Pintakuivalle ja kuivalle ihotyypille
Kuivasilmäisyyteen ja vuotaville silmille
Kaikille limakalvojen ja ihon hyvinvoinnista huolehtiville
29,90 €
711,90 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Omega7 kaksoistyrniöljy hoitaa limakalvojen kuivuutta sisältämiensä rasvahappojen, kasvisteroleiden ja antioksidanttien avulla. Limakalvoilla on myös erityisen tärkeä rooli vastustuskyvyn kannalta, joten niistä kannataa pitää huolta.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Omega7 tyrniöljykapselit limakalvoille ja iholle

Tyrniöljy sisältää luontaisia karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini edistää limakalvojen ja ihon hyvinvointia.

Omega 7 on markkinoiden ensimmäinen ja myydyin tyrniöljyvalmiste ja ainoa tuotekohtaisesti kliinisesti tutkittu tyrniöljy.

SBA24-kaksoistyrniöljy - ainutlaatuista öljyä koko tyrnimarjasta! Tyrnimarjan öljypitoisuus on hyvin poikkeuksellinen. Tyrnimarjassa on öljyä kaikkien marjojen tapaan siemenissä, mutta myös hedelmälihassa. Näiden öljyjen koostumukset eroavat oleellisesti toisistaan. Omega7® sisältää ns. kaksoistyrniöljyä (vakioitu SBA24-tyrniöljy), joka koostuu sekä tyrnin hedelmälihaöljystä että tyrnin siemenöljystä. Kokonaisuus vastaa siten koko tyrnimarjan alkuperäistä ja luonnostaan monipuolista öljyä. Kaksoistyrniöljy sisältää monipuolisen cocktailin hyviä rasvahappoja, kasvisteroleita ja antioksidantteja.  

Omega7®-kaksoistyrniöljy valmistetaan erityisellä hiilidioksidiuutolla. Tyrnin luonnolliset tehoaineet saadaan tällä tavoin talteen niiden alkuperäisessä muodossa. Tuotannossa ei käytetä kemiallisia liuottimia, eikä korkeita lämpötiloja. Hellävarainen valmistusmenetelmä ja valikoidut tyrnilajikkeet takaavat käyttäjälleen aina toimivan lopputuotteen.

Tuotenumero: 136458

EAN: 6416227010915