Ravinto ja terveys
OMEGA 7 | 150 ML

Omega7 Tyrni Oliiviöljy neste

Pintakuivalle, kuivalle ihotyypille
Herkälle ja ikääntyvälle iholle
Myös ulkoiseen käyttöön pienille ihoalueille ja limakalvoille siveltynä
27,90 €
186,00 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Omega7®-tyrni-oliiviöljy on helppo tapa nauttia tuttujen Omega7®-kaksoistyrniöljykapseleiden sisältämää tyrniöljyä. Nämä kaksi hyväätekevää öljyä yhdessä auttavt limakalvoja ja ihoa pysymään kunnossa hyvien rasvahappojen, vitamiinien ja kasvisterolien avulla.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Omega7®-tyrni oliiviöljy on helppo tapa nauttia tuttujen Omega7®-kaksoistyrniöljykapseleiden sisältämää tyrniöljyä. Tuotteen kaksoistyrniöljyyn on lisätty laadukasta oliiviöljyä. Välimeren maissa oliiviöljyn on uskottu olevan terveyden ja pitkän iän lähde. Nämä kaksi öljyä helposti nautittavassa nestemäisessä muodossa tukevat optimaalisesti limakalvojesi ja ihosi terveyttä sisältämiensä hyvien rasvahappojen, vitamiinien ja kasvisterolien avulla.

Kenelle tuote sopii? Kaikille limakalvojen ja ihon hyvinvoinnista huolehtiville Vaihdevuosi-ikäisille naisille, seniorinaisille ja -miehille Sopii myös lapsille ja nuorille Turvallinen raskauden ja imetyksen aikaiseen käyttöön.

MAAILMAN TUTKITUIN TYRNIÖLJY Omega7®-kaksoistyrniöljyn koostumusta, turvallisuutta ja terveysvaikutuksia on tutkittu laajoissa kliinisissä tutkimuksissa. Aromtech Oy:n Torniossa valmistama SBA24-tyrniöljy on englanninkielisessä tieteellisessä kirjallisuudessa eniten kliinisesti tutkittu tyrniöljy. Suomessa tehdyt tuotekohtaiset tutkimukset ovat kohdistuneet erityisesti limakalvojen ja ihon hyvinvointiin. Omega7®-kaksoistyrniöljyn beetakaroteenista muodostuva A-vitamiini uudistaa ja vahvistaa limakalvoja. Jatkuvasti uudistuvien solukalvojen rakennusaineiden saanti ravinnosta on tärkeää limakalvojen hyvinvoinnin ja edelleen vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Tuotenumero: 136154

EAN: 6416227022710