Ravinto ja terveys
PUHDISTAMO | 120 KAP

Puhdistamo Super Omega-3 120 kaps

Luonnollinen, puhdas omega-3:n lähde
Sydämelle, maksalle, rasva-aineenvaihdunnalle
Valmistettu 100 % krilliöljystä
34,95 €
349,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Puhdistamo Super Omega-3 on ekologinen ja ettiinen omegavalmiste, joka on valmistettu 100% krilliöljystä. Luonnollinen ja puhdas omega-3-rasvahapon lähde! Krilliöljy sisältää luontaisesti fosfolipidejä, jotka parantavat tutkitusti elimistölle erityisen tärkeiden EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytymistä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Super Omega-3, 120 kaps

Puhdistamo Super Omega-3 on valmistettu 100% krilliöljystä ja on luonnollinen sekä puhdas omega-3:n lähde! Krilliöljy sisältää luontaisesti fosfolipidejä, jotka parantavat tutkitusti elimistölle erityisen tärkeiden EPA- ja DHA-rasvahappojen imeytymistä. Fosfolipidi-muoto mahdollistaa ainutlaatuisen imeytyvyyden ja biosaatavuuden ansiosta omegarasvahappojen kokonaisvaltaisten hyötyjen saavuttamisen. Super Omega-3 tukee sydämen, maksan sekä rasva-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa.

Super Omega-3 on hajuton ja mauton, helposti nieltävä öljykapseli ilman kalamaista jälkimakua. 

Krilliöljy sisältää myös keholle hyödyllisiä astaksantiinia ja koliinia. Kapselit saavat kauniin punaisen värinsä astaksantiinista, joka on yksi luonnon voimakkaimmista antioksidanteista. Antioksidantit suojaavat soluja hapettumisstressiltä. Koliini puolestaan luetaan niin sanottuihin vitamiinin kaltaisiin yhdisteisiin, joilla on useita erilaisia tehtäviä elimistössä.

Puhdistamon Super Omega-3 -kapselit sisältävät lisäksi edellä mainittuja fosfolipidejä sekä astaksantiinia ja koliinia, mikä tekee tuotteesta erittäin vahvan ja monipuolisen.

Super Omega-3 on ekologinen omega-3-valmiste, jolla on 100 % jäljitettävyys. Tuotteen krilliöljy saadaan maailman puhtaimmista merivesistä Etelä-Mantereelta. Krilliplanktonin kalastamiseen on käytetty Ecoharvest-menetelmää, joka minimoi sivusaaliin eli muiden merenelävien pyynnin. 

Tuotenumero: 134251

EAN: 6430039223455