Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
Osta 3 maksa 2
Omegat 3-6-7-9, ravintolisä, 140 kapselia
Omegat 3-6-7-9, ravintolisä, 140 kapselia
Omegat 3-6-7-9, ravintolisä, 140 kapselia
Via Naturale|140kaps

Omegat 3-6-7-9, ravintolisä, 140 kapselia

Rasvahappojen tasapaino
Kasvisperäinen kapseli
Sopii koko perheelle
28.9 EUR
196.60 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Omegat 3-6-7-9 on kotimainen helokinsiemenöljy-mustaherukansiemenöljy-tyrnimarjaöljy-pellavansiemenöljy-kalaöljy, joka sisältää kaikkia välttämättömiä omega-3-, omega-6-, omega-7- ja omega-9-rasvahappoja.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Omega -rasvahappoja on useita laatuja eri tarpeisiin. Se, että saat riittävästi yhtä, ei tarkoita sitä, että tulet toimeen ilman toista. Tärkeää on myös rasvahappojen tasapaino. Välttämättömien rasvahappojen puute aiheuttaa ja pahentaa monia oireita. Välttämättömät rasvahapot ovat kaikkien solujemme rakenneosia. Kehon tulee siis saada riittävästi ja oikeassa suhteessa kaikkia omega-sarjan rasvahappoja.

Omegat sisältää rasvahappoja kaikista tärkeistä omegaryhmistä. Jättihelokin, pellavansiemenen, tyrnin, kalan ja herukansiemenen sisältämät öljyt kattavat erinomaisesti kaikkien omegaryhmien rasvahappojen saannin luonnollisesti ja oikeassa suhteessa. Tuotteeseen on myös lisätty meille suomalaisille niin tärkeät D- ja E-vitamiinit. Luonnollisen puhtauden ja säilyvyyden takia myös pehmytkapseli on valmistettu kasviraaka-aineista ilman liivatetta!

EAN: 6417612820560

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...