Ravinto ja terveys
OMNIVEGAN | 60 KAP

OMNIVEGAN Omega-3

Bioteekin OmniVegan® Omega-3

EPA- ja DHA-rasvahappojen saannin turvaamiseen.
Vahva pitoisuus Omega-3 rasvahappoa.
The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.
29,90 €
351,76 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
OmniVegan Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet sekä EPA:aa että DHA:ta, elimistölle tärkeitä rasvahappoja. Tuote on 100 % vegaaninen ja rasvahapot ovat peräisin leväöljystä.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

OmniVegan® Omega-3 on vegaanille sopiva rasvahappovalmiste

OmniVegan® Omega-3 sisältää vahvat pitoisuudet EPA- ja DHA-rasvahappoja. Riittävä hyvien rasvahappojen saanti on tärkeää meille kaikille. Ihmiselle välttämättömät rasvahapot ovat alfalinoleenihappo (omega-3-rasvahappo) ja linolihappo (omega-6-rasvahappo). Optimitilanteessa näistä rasvahapoista elimistö voi valmistaa kaikki tarvitsemansa rasvahapot.


Vegaani saa hyviä rasvahappoja esimerkiksi pähkinöistä ja siemenistä sekä kasviöljyistä. Näissä ruoka-aineissa omega-3-rasvahappo on perusmuodossa olevaa alfalinoleenihappoa, ja siitä elimistön tulee valmistaa pitkäketjuisempia rasvahappoja EPA:aa ja DHA:ta. OmniVegan® Omega-3 sisältää EPA- ja DHA-rasvahappoja levästä.

Valmiste on laktoositon, maidoton ja liivatteeton. OmniVegan® Omega-3 on 100% vegaaninen, The Vegan Societyn hyväksymä valmiste.

Tuotenumero: 135410

EAN: 6413620600859