Ravinto ja terveys
RIKAS | 200 ML

Rikas Camelinaöljy

Omega-3-lähteeksi kala-allergikoille ja vegaaneille
Hyvien rasvahappojen lähteeksi
7,90 €
39,50 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas Camelinaöljy sopii erinomaisesti veren rasva-arvojen tasapainottamiseen. Camelina-kasvin (ruistankio, kitupellava, Camelina sativa) siemenöljy sisältää erityisen runsaasti omega-3-rasvahappoja. Elimistömme valmistaa siitä edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

KOTIMAINEN, NEUTRAALIN MAKUINEN KASVIÖLJY KOLESTEROLIN HALLINTAAN JA RASVAHAPPOTASAPAINOSI TUEKSI

Camelina-kasvin (ruistankio, kitupellava, Camelina sativa) siemenöljy sisältää erityisen runsaasti alfalinoleenihappoa (omega-3). Elimistömme valmistaa siitä edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia. Camelinaöljy sopii erinomaisesti veren rasva-arvojen tasapainottamiseen etenkin silloin, jos ravinto sisältää ylen määrin omega-6-rasvahappoja, kuten nykyään monen kohdalla on.

Rikas Camelinaöljy sisältää runsaasti myös muita elimistöllesi välttämättömiä rasvahappoja kuten linolihappoa ja öljyhappoa (omega-9).

Rikas-sarjan Kylmäpuristettu 100% Camelinaöljymme puristetaan suomalaisten sopimusviljelmien ensiluokkaisista camelinansiemenistä. Siementen kylmäpuristus alhaisessa lämpötilassa takaa öljylle parhaan laadun. Näin öljyn aktiiviaineet säilyvät ennallaan ja ne päätyvät elimistömme hyväksi juuri sellaisina kuin luonto on ne tarkoittanut.

Camelinaöljy on ravitsemuksellisen koostumuksen suhteen rinnastettavissa pellavansiemenöljyyn. Camelinaöljyn etuna on erityisen neutraali maku ja huomattavasti pellavaöljyä parempi säilyvyys.

Tuotenumero: 136459

EAN: 6416227030159