Ravinto ja terveys
RIKAS | 500 ML

Rikas Pellavansiemenöljy

Omega-3-lähteeksi erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille
Veren rasva-arvoista huolehtiville
Hyvien rasvahappojen lähteeksi
12,90 €
25,80 €
/L
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Kylmäpuristettu kotimainen Rikas Pellavansiemenöljy on erinomainen ravintolisä omega-3 lähteeksi kala-allergikoille ja vegaaneille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Pellavansiemenöljy sisältää erityisen runsaasti alfalinoleenihappoa (omega-3). Elimistömme valmistaa siitä edelleen monia muita tasapainoiselle rasva-aineenvaihdolle tärkeitä aineosia.

Pellavansiemenöljy sopii erinomaisesti veren rasva-arvojen tasapainottamiseen etenkin silloin, jos ravinto sisältää ylen määrin omega-6-rasvahappoja, kuten nykyään monen kohdalla on. Pellavansiemenöljy sisältää runsaasti myös muita elimistöllesi välttämättömiä rasvahappoja kuten linolihappoa (omega-6) ja öljyhappoa (omega-9).


Hellävarainen valmistus takaa laadun. Valioravinnon kylmäpuristettu pellavansiemenöljy puristetaan suomalaisten sopimusviljelmien ensiluokkaisista pellavansiemenistä. Siementen puristus hapettomissa olosuhteissa ja alle 37 oC lämpötilassa takaa öljylle parhaan laadun. Näin öljyn aktiiviaineet säilyttävät ennallaan ja ne päätyvät elimistömme hyväksi juuri sellaisina kuin luonto on ne luonut.

Tuotenumero: 136462

EAN: 6416227030425