Ravinto ja terveys

Frank fruities Men's Multi vitamiini- ja kivennäisainevalmiste miehille

Vahva yhdistelmä kromia, seleeniä, kuparia ja mangaania.
Yhteensä 17 vitamiinia ja kivennäisaineita miehen hyvinvoinnin tueksi!
Helppo ja maistuva tapa täydentää ravintoaineiden tarpeita.
24,90 €
124,50 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Frank fruities Men's Multi on pehmeä ja pureskeltava vitamiinivalmiste, joka on räätälöity tukemaan miesten hyvinvointia. Maistuva vitamiinilisä, joka sisältää 17 vitamiinia ja kivennäisainetta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Frank fruities Men's Multi - pureskeltava ja hyvänmakuinen vitamiini- ja kivennäisainevalmiste miehille

Frank fruitiesin Men's Multi on pehmeä ja pureskeltava vitamiini- ja kivennäisainevalmiste, jossa maistuvat vadelma, karhunvatukka, mansikka, kirsikka ja omena. Men's Multi sisältää vahvan yhdistelmän kromia, seleeniä, kuparia ja mangaania. Mukana myös rautaa, jodia, sinkkiä, A-vitamiinia, B-vitamiineja, D-vitamiinia sekä E-vitamiinia.

Miehille räätälöidyssä Men's Multi -valmisteessa on mukana ravintoaineita, jotka muun muassa auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukemaan henkistä suorituskykyä ja hedelmällisyyttä. 

Vitamiinivalmisteessa ei ole lisättyä sokeria eikä väri- tai säilöntäaineita. Yhdessä pakkauksessa on 1 kilo aitoja hedelmiä!

Frank fruities -vitamiinien valmistusprosessissa säilyy hedelmien luonnollinen maku, makeus sekä pehmeä purutuntuma. 

EAN: 7649988082986