Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 40 TAB

Bioteekin KP 2000 Super

Ylläpitämään mieskuntoa ja testosteronitasoja.
Lisää seksuaalista hyvinvointia.
Sisältää yrttikasveja, osterijauhetta ja sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa.
19,90 €
710,71 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
KP 2000 Super on luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. Yrttiuutteita, sinkkiä ja E-vitamiinia sisältävä ravintolisä. Lisää potkua potenssiin! Valmisteen vaikutus on testattu Eiran sairaalan seksologian yksikössä Helsingissä (Virtanen J, 2001).

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Erektiovaikeudet, joisen takana voi olla sekä fyysisiä että psyykkisiä syitä (mm. stressi, parisuhdeongelmat, masennus), voivat oleellisesti heikentää miesten seksuaalista hyvinvointia. Terveellinen ravinto, riittävä unen määrä ja kohtuullinen liikunta ovat tärkeitä, mutta tehokasta apua antavat myös lisäravinteet ja yrtit.

KP 2000 Super on luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. Se sisältää yrttikasvien, kuten seksuaalista halua lisäävän damianan, lisäksi osterijauhetta sekä sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa. Valmisteen vaikutus on testattu Eiran sairaalan seksologian yksikössä Helsingissä (Virtanen J, 2001).

Tuotenumero: 135400

EAN: 6413620101400