Ravinto ja terveys
BIOTEEKIN | 60 TAB

Bioteekin KP 2000 Total

Ylläpitämään mieskuntoa ja testosteronitasoja.
Enemmän halua, kykyä ja nautintoa.
Sisältää arginiinin lisäksi yrttikasveja, kuten seksuaalista halua lisäävää damianaa.
29,90 €
533,93 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
KP 2000 Total on yrttiuutteita, kivennäisaineita, E-vitamiinia ja arginiinia sisältävä tehokas ravintolisä miehiseen suorituskykyyn. Lisänä yrttikasveja, kuten seksuaalista halua lisäävää damianaa sekä sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Seksuaalinen hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen kokonaishyvinvointia. Erektiohäiriöt voivat heikentää elämänlaatua aiheuttaessaan tunneperäisiä ongelmia, itsetunnon vähenemistä ja parisuhdeongelmia. Terveellinen ravinto, riittävä unen määrä ja kohtuullinen liikunta ovat tärkeitä, mutta tehokasta apua saa myös lisäravinteista ja yrttiuutteista.

KP 2000 Total on kokonaisvaltaisesti vaikuttava luontainen vaihtoehto miehisen suorituskyvyn lisäämiseen. KP 2000 Total sisältää arginiinin lisäksi yrttikasveja, kuten seksuaalista halua lisäävää damianaa. Lisäksi siinä on sinkkiä, joka ylläpitää normaalia testosteronitasoa. Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostumista. Valmisteen vaikutus on testattu tohtori Anu Mäkelän tutkimuksessa (2007).

Tuotenumero: 135401

EAN: 6417993111226