Ravinto ja terveys
NATURA | 60 KAP

Gelee Royale 500

Gelée Royale kuningatarhyytelö.
Puhdas ravintorikas luonnontuote.
Kuningatarmehiläistä ravitaan gelée royalella koko sen elämän ajan.
19,04 €
23,80 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Gelée Royale eli kuningatarhyytelö ravintorikas luonnontuote. Tämä lähes väritön tai kellertävä aine on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä ainetta, jota työmehiläiset erittävät kaikkien mehiläisyhdyskunnan toukkien ravinnoksi.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Gelée Royale (kuningatarhyytelö, engl. royal jelly) on aine, jota työmehiläiset erittävät kaikkien mehiläisyhdyskunnan toukkien ravinnoksi. Kuningatarmehiläistä ravitaan gelée royalella koko sen elämän ajan.

Tämä lähes väritön tai kellertävä aine on erittäin ravintorikasta, notkeaa ja hyytelömäistä. Hyytelömäisyys lisääntyy aikaa myöten ja muuttuu joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Biosorin gelée royale 500-kapseleissa käytetty kuningatarhyytelö on puhdas luonnontuote, jolla ei ole haitallisia sivuvaikutuksia suositeltujen annostusten mukaan. Se on yhteensopiva minkä tahansa muun luontaishoidon kanssa, mutta täydentää erityisesti ravintoaine- ja antioksidanttiterapiaa.

Tuotenumero: 135444

EAN: 6417778130312