Ravinto ja terveys
CHELLO | 60 TAB

Chello Forte + B6 Vitamin 60 tabl

Naisille vaihdevuosioireisiin
Voimakkaaseen hikoiluun ja kuumiin aaltoihin
Lievittää levottomuutta ja ärtyneisyyttä
31,00 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Chello Forte helpottaa vaihdevuosien hikoilua ja kuumia aaltoja kasviestrogeeneillä ja yrteillä. Chello Forte sisältämät luonnon yrtit tasaavat elimistön termostaatin toimintaa tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Chello Forte helpottaa vaihdevuosien hikoilua ja kuumia aaltoja kasviestrogeeneillä ja yrteillä.

Jopa 80 % naisista kärsii vaihdevuosiensa aikana hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista. Naissukupuolihormonin eli estrogeenin tuotannon luonnollinen hiipuminen aiheuttaa selkeitä muutoksia kehon toimintaan. Nämä moninaiset tuntemukset ja oireet voivat hankaloittaa naisen jokapäiväistä elämää hyvinkin paljon. Chello Forte on valmistettu kasveista, joiden tiedetään helpottavan etenkin hikoiluoireita ja niiden tunnetaan tasapainottavan naisen elimistöä. Nämä luonnon tarjoamat yrtit oikeassa suhteessa annosteltuna tasaavat elimistön termostaatin toimintaa tehokkaasti, mutta luonnonmukaisesti. 

Tuotenumero: 132077

EAN: 5709731051354