Ravinto ja terveys
FEMICAPS | 120 KAP

Femicaps Easy Life

Naisen hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia sisältävä monipuolinen valmiste!
B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä.
E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä.
24,90 €
264,89 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Femicaps Easy Life on monipuolinen ravintolisä naisten hormonitoiminnan tueksi. Tuote tasapainottaa elimistöä luonnollisesti ja sisältää muun muassa hormonitoiminnan säätelyä edistävää B6-vitamiinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Femicaps Easy Life - hyvinvointia naiselle!

Femicaps Easy Life on monipuolinen yhdistelmä naisen hormonitoiminnan tueksi, joka sisältää siveydenpuu-uutetta, kärsimyskukkauutetta, helokkiöljyä, magnesiumia sekä B6- ja E-vitamiinia. Tasapainottaa naisen elimistöä luonnollisesti!

B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä ja hermoston normaalia toimintaa sekä tukee psykologisia toimintoja. Yhdessä magnesiumin kanssa ne vähentävät väsymystä ja uupumusta.

Rasvaliukoinen E-vitamiini vuorostaan suojaa soluja hapettumisstressiltä. 

Femicap Easy Life sisältää myös muita naisen elimistölle tärkeitä ainesosia: siveydenpuun hedelmäuute on rautayrttikasveihin kuuluva pensasmainen kasvi, joka tunnetaan myös nimellä munkinpippuri. Uute on tullut tunnetuksi naisen hormonitoiminnan tasapainottajana. Kärsimyskukkauute on Etelä-Amerikasta kotoisin oleva köynnöskasvi, joka tukee rentoutumista. Helokkiöljy sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoihin kuuluvaa GLA:ta. Helokkiöljy tunnetaan ihon ja limakalvojen kosteuttajana ja ravitsijana sekä hormonitoiminnan ja mielialan tasapainottajana.

Soveltuu kaikenikäisille naisille.

Tuotenumero: 135236

EAN: 6428300002991