Ravinto ja terveys
PHARMA NORD | 60 TAB

Lady Prelox 60 tab

Sisältää neljää luonnon tehoainetta!
Patentoitua Pycnogenol® -uutetta
Rosvita® -ruusunmarjauutetta ja kaksi aminohappoa
47,90 €
958,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Lady Prelox on naisille, jotka haluavat enemmän! Lady Prelox sisältää neljää luonnon tehoainetta: Pycnogenolia®, Rosvita® -ruusunmarjauutetta, L-arginiinia sekä L-sitrulliinia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Lady Prelox

Mitä Lady Prelox® on?

Lady Prelox on täysin uudenlainen valmiste, joka on suunniteltu naisille, jotka haluavat enemmän. Tässä valmisteessa yhdistyvät patentoitu Pycnogenol® -uute (ranskalaisesta rannikkomännystä), Rosvita® -ruusunmarjauute sekä kaksi aminohappoa, L-arginiini ja L-sitrulliini.

Miksi valita Lady Prelox®?

Yhä useammat naiset tuntevat moderniin elämäntyyliin liittyvän stressin vaikuttavan energiatasoihinsa ja rentoutumiskykyynsä. Lady Preloxin® aktiiviset ainesosat tukevat verenkiertoa (Pycnogenol®) ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta (C-vitamiini Rosvita-uutteesta). Riittävä hapen ja ravintoaineiden saanti on tärkeää kehon normaalin toiminnan kannalta, ja merkittävässä roolissa myös tyydyttävän seksielämän saavuttamisessa.

Tuotenumero: 126530

EAN: 5707637900028