Ravinto ja terveys
LIFE | 60 TAB

Life Balance Menopause

Tukemaan hyvinvointia ja hormonitasapainoa.
Vaihdevuosia lähestyvälle tai ne jo saavuttaneelle naiselle.
Siitepölyuutteita, iltahelokkiöljyä, B6-vitamiinia, sinkkiä, magnesiumia.
26,90 €
489,09 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Balance Menopause tuo tasapainoa vaihdevuosiin! Siitepölyuute auttaa vähentämään kuumia aaltoja ja tukemaan hyvinvointia vaihdevuosi-iässä. Ainutlaatuinen tuote vaihdevuosia lähestyvälle tai ne jo saavuttaneelle naiselle!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Balance Menopause - ainutlaatuinen ja tasapainottava tuote vaihdevuosi-ikäisille

Life Balance Menopause on vegaaninen tuote, joka sisältää erityisen yhdistelmän kolmea erilaista siitepölyuutetta, jotka yhdessä tasapainottavat naishormoneja. 

Balance Menopausella on suotuisa vaikutus kuumiin aaltoihin ja mielialan vaihteluihin, ja siten se on itsestään selvä valinta vaihdevuosia lähestyvälle tai ne jo saavuttaneelle naiselle.

Life Balance Menopause sisältää muun muassa kolmoissiitepölyuutetta, jonka sanotaan antavan energiaa ja henkistä tasapainoa. Tuotteessa on myös omega-6-rasvahappoa sisältävää iltahelokkiöljyä, hormonia säätelevää B6-vitamiinia ja sinkkiä sekä väsymystä vähentävää magnesiumia.

Life Balance - tuotesarja kehon palautumiseen ja tasapainoon

Life Balance on Lifen oma tuotesarja, joka auttaa sinua löytämään fyysisen ja henkisen tasapainon elämän kaikissa vaiheissa.

Vuorokausirytmin häiriintyminen, stressi, huono ruokavalio, ravinnon puute, palautumisen ja levon puute ovat kaikki elämäntapatekijöitä, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti fyysiseen ja henkiseen tasapainoosi. Life Balance on uusi ravintolisäsarja, joka auttaa eri tavoin kehoa palautumaan ja lisää sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia.

Life Balance -tuotteiden ainesosat on valittu huolellisesti tukemaan hyvinvointiasi. 

Tuotenumero: 133261

EAN: 7350050708399