Ravinto ja terveys
LIFE | 60 KAPSLAR

Life Fytoöstrogen Nainen 45+

Suositellaan menopaussi-ikäisille naisille
Kuutta eilaista isoflavonia
1 kapseli päivässä riittää
21,90 €
730,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Nainen 45+ sisältää fermentoidusta (maitohappokäyneestä) soijasta eristettyjä kuutta erilaista isoflavonia (genisteiiniä, genistiiniä, daidtseiiniä, daidtsiiniä, glysiteiiniä ja glysitiiniä). Isoflavonit pilkkoutuvat helposti kehossa eivätkä siten kerry kehoon. Suositellaan lähinnä menopaussi-ikäisille naisille.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Supertuote naiselle, joka elää parasta aikaansa!

Nainen 45+ sisältää fermentoidusta (maitohappokäyneestä) soijasta eristettyjä kuutta erilaista isoflavonia (genisteiiniä, genistiiniä, daidtseiiniä, daidtsiiniä, glysiteiiniä ja glysitiiniä). Tutkituimpia isoflavoneja ovat genisteiini, daidtseiini ja glysiteiini, jotka ovat soijan isoflavonien aktiivisia muotoja.

Nainen 45+ ei sisällä geenimuunneltua soijaa. 

Hernekasveihin kuuluvan soijan merkitys kasvaa jatkuvasti. Eräs syistä on soijan korkea nk. fytoestrogeeni (kasviestrogeeni) pitoisuus. Fytoestrogeeneiksi kutsutaan kasveissa olevia aineita, jotka kemiallisesti muisuttavat naisen sukupuolihormonia estrogeenia. Useissa kasveista löytyy fytoestrogeenejä, mutta soijassa pitoisuus on hyvin suuri. Soijauute sisältää lignaaneja ja varsinkin isoflavoneja; kaksi suurinta fytoestrogeeniryhmää. Mielenkiinoisimpina ja tutkituimpina erottuvat isoflavonit genstein, daidzein ja glyctein.

Tuotenumero: 125435

EAN: 7350050703400