Ravinto ja terveys
Tolonen | 30 kaps

Tolonen Menohop Strong

Vaihdevuosituntemuksiin, kuten kuumiin aaltoihin
Edistää hyvää unta
Humalauutetta, B6-vitamiinia, sinkkiä ja D-vitamiinia
29,90 €
1 495,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Tolonen MenoHop Strong hormonitoiminnan muutoksiin ja vaihdevuosituntemuksiin kuten hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Edistää myös hyvää unta!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Tolonen MenoHop Strong

Tolonen MenoHop Strong hormonitoiminnan säätelyyn vaihdevuosien aikana. Tolonen MenoHop Strong sisältää humalauutetta, B6-vitamiinia, sinkkiä ja D-vitamiinia. Tuote soveltuu parhaiten yli 50-vuotiaille naisille.

Humalauute auttaa selviytymään vaihdevuosiin liittyvistä tuntemuksista, kuten kuumista aalloista, hikoilusta, levottomuudesta ja ärtyneisyydestä. Humalauute edistää myös hyvää unta.

B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä, D-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina ja sinkki edistää ihon ja hiusten pysymistä normaaleina. 

Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana. Älä käytä jos sairastat tai olet sairastanut hormoniperäistä syöpää. Kerrothan gynekologillesi, että käytät valmistetta.

EAN: 6430012052614

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita