Ravinto ja terveys
A.VOGEL | 30 TAB

Menoforce Strong Salviatabletti 30 tabl.

Luonnollista tukea aikuiselle naiselle.
Kuumiin aaltoihin ja liikahikoiluun.
Valmistettu tuoreista salvianlehdistä.
28,90 €
2 223,08 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vogelin Menoforce Strong salviatabletit tuovat luonnollista apua vaihdevuosi-ikäisille naisille kuumiin aaltoihin ja liikahikoiluun. Menoforce Strongin teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Menoforce Strong on luonnon aineksista valmistettu vahva salviavalmiste, joka tasapainottaa omaa hiipuvaa estrogeenituotantoa. Salvia auttaa hillitsemään liikahikoilua sekä tasaamaan kuumotuksesta ja estrogeenin hiipumisesta johtuvia tuntemuksia.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vogelin Menoforce Strong salviatabletit tuovat luonnollista apua vaihdevuosi-ikäisille naisille kuumiin aaltoihin ja liikahikoiluun. Menoforce Strongin teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu.

Menoforce Strong on luonnon aineksista valmistettu vahva salviavalmiste, joka tasapainottaa omaa hiipuvaa estrogeenituotantoa. Se vaikuttaa kehon lämpöä säätelevään hypotalamukseen sekä hikirauhasten toimintaan. Salvia auttaa hillitsemään liikahikoilua sekä tasaamaan kuumotuksesta ja estrogeenin hiipumisesta johtuvia tuntemuksia.

Salvia (Salvia officinalis) on tunnettu mausteyrtti, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä. Salvia kasvaa helposti, mutta parhaiten se viihtyy Välimeren ilmanalassa, mistä se onkin kotoisin.

Vaihdevuosia kiusaavat tuntemukset kuten liikahikoilu ja kuumotus johtuvat estrogeenin hiipumisesta. Menoforcella on näitä tuntemuksia tasaava vaikutus. Menoforce ei sisällä naissukuhormoneja, mutta se käyttää elimistössä samoja reseptoreita niiden kanssa. Monet keski-ikäiset naiset kokevat sen käytön miellyttäväksi ja yleisesti oloa lievittäväksi. Menoforce Strongin tehokkuus ja turvallisuus on testattu kliinisesti.

Aiheesta on tehty mm. kaksoissokkotutkimus, jonka tuloksista voit lukea (englanniksi) lisää täältä.

Tuotenumero: 135179

EAN: 7610313415571