Ravinto ja terveys
KARPALACT | 120 KAP

KarpaLact Strong

Kaikille naisille ja miehille
Sopii myös raskaana oleville ja imettäville äideille
Aktiivisille uimareille; viileisiin luonnonvesiin ja uimahalliin
54,90 €
653,57 €
/kg
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
KarpaLact on pitkävaikutteisesti toimiva tuote, joka sisältää koko karpalon; mehu, kuoret, hedelmäliha ja siemenet sekä tarkasti valitut maitohappobakteerit.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

KarpaLact Strongin vakioitu Cran-Max® -karpalouute sisältää koko karpalon; mehun, kuoret, hedelmälihan ja siemenet. Vatsahapot eivät pääse vahingoittamaan ainutlaatuisella Bio-Shield®-menetelmällä suojattua karpalouutetta, vaan sen aktiivisuus säilyy vaikutusalueille asti. Lisäksi KarpaLact Strong sisältää tarkoin valittuja maitohappobakteereja.

Karpalo

Karpalo tarjoaa vahvan ja luonnollisen tuen terveellisen ruokavalion ja terveiden elämäntapojen täydentämiseen. Tutkimusten mukaan karpalon tärkeimpiä luonnollisia tehoaineita ovat sen sisältämät ns.proantosyanidiinit (1,2). Karpaloita tai karpalomehua nautittaessa em. tehoaineiden aktiivisuus heikkenee merkittävästi mm. vatsahappojen vaikutuksesta. Karpalolisiä valittaessa onkin tärkeää kiinnittää huomiota aktiiviaineiden huolelliseen suojaamiseen. Vain hyvin imeytyvistä ja aktiivissuutensa säilyttävistä ravintolisistä on käyttäjälleen hyötyä.

Valikoidut maitohappobakteerit

Anatomisista syistä johtuen naisten ruuansulatuskanavan bakteerit vaikuttavat usein myös intiimialueilla vallitsevaan bakteeritasapainoon. Esimerkiksi erilaisten hiivojen suuri määrä suolistossa johtaa helposti samojen hiivojen lisääntymiseen myös intiimialueilla.

KarpaLactin valikoidut maitohappobakteerikannat ovat elimistöllemme luonnostaan tuttuja ja sitoutuvat siksi hyvin suoliston eri kohtiin. Tuotekohtaisissa tutkimuksissa on selvitetty näiden kantojen turvallisuutta, sitoutumista suoliston eri osiin sekä suotuisaa yhteiseloa elimistömme omien suolistobakteerien ja hiivojen kanssa.

Tuotenumero: 136133

EAN: 6416227010427