Ravinto ja terveys
LIFE | 90 KAPSLAR

Life Karpalo 90 kaps

Helpottaa virtsateiden pysymistä terveinä
Käytetään päivittäin tai tarvittaessa
Korkea karpalouutepitoisuus
21,90 €
308,45 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva karpalovalmiste, jossa proantosyanidiinien määrä vakioitu (5 %). Tuote on valmistettu farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa (GMP).

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vahva karpalovalmiste, jossa proantosyanidiinien määrä vakioitu (5 %). Tuote on valmistettu farmaseuttisen laadunvalvonnan alaisuudessa (GMP).

Life Karpalo sisältää ainoastaan Vaccinium macrocarpon lajiketta, jossa on 50 eri karpalolajikkesta korkein parkkiainepitoisuus. Kun limakalvot ovat tulehtuneita, tietyt kasvien parkkiaineet voivat kiinnittyä limakalvon valkuaisaineisiin ja muodostaa suojaavan kalvon.

Karpalo itsessään sisältää A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, E-vitamiinia, rautaa, flavonoideja ja muita fenolisia yhdisteitä kuten tanniineja, sekä jonkin verran C-vitamiinia. Karpalon siemenissä on elimistölle välttämättömiä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja. Orgaaniset hapot, kuten sitruunahappo, antavat karpalolle sen kipakan maun.

Miksi valita Life karpalo:

  • 550 mg uutetta per kapseli
  • 100 % uute Vaccinium macrocarpon lajikkeesta
  • Standardisoitu 5 % PAC (Proantocyanidiner) määrä

Tuotenumero: 127036

EAN: 7350050707644