Ravinto ja terveys

Suolapiippu Lite

Siitepöly- ja muihin allergioihin.
Hengitystieoireisiin
Kokeilijoille, lapsille, vanhuksille tai kakkospiipuksi autoon, matkoille tai työpaikalle.
28,90 €
28,90 €
/piece
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Suolapiippu Lite on muovista valmitettu kevytversio keraamisesta Suolapiippusta. Käyttöominaisuuksiltaan se vastaa täysin keraamista Suolapiippua, mutta on särkymätön ja huomattavasti kevyempi
Tuotekuvaus
Ravintosisältö

Suolapiippu Lite on muovista valmitettu kevytversio keraamisesta Suolapiippusta. Käyttöominaisuuksiltaan se vastaa täysin keraamista Suolapiippua, mutta on särkymätön ja huomattavasti kevyempi. Lite suolapiippua suositellaan kokeilijoille, lapsille, vanhuksille tai kakkospiipuksi autoon, matkoille tai työpaikalle.

Suolapiippu Liten käyttöikä on keskimäärin 6 kk. Laitteessa on vähemmän suolaa kuin keraamisessa, koska pitkällä aikavälillä suola saattaa vahingoittaa muovia. Muovipiippu myös naarmuuntuu helpommin ja naarmuinen pinta kerää epäpuhtauksia, joita ei kuitenkaan voi esim. vedellä pestä pois. Kastuessaan piipun sisältämä suola paakkuuntuu, koska siihen ei ole lisätty paakkuuntumisenestoainetta. Suolapiippu Lite ei ole uudelleen täytettävä. Tähän on päädytty hygieniasyistä ja siksi, että näin voidaan taata 100 % varmuudella se, että suolapiippu sisältää juuri sitä mitä pitääkin, sen koko käyttöiän.

Kokeile suolapiippua siitepöly- ja muihin allergioihin, astmaan, bronchitikseen, hengityselinten kroonisiin tulehduksiin, nuhaan, hengityselinten tarttuviin tauteihin, tupakanpolton aiheuttamiin hengityselinten oireisiin.

EAN: 5999881111088

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita