Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Clubiin, saa bonusta!
Nopeat toimitukset
Healthwing SARS-CoV-2 antigeeni pikatesti 1 kpl
Healthwing SARS-CoV-2 antigeeni pikatesti 1 kpl
Healthwing SARS-CoV-2 antigeeni pikatesti 1 kpl
H&W|1 kpl

SARS-CoV-2 antigeeni pikatesti 1 kpl

Kotona tehtävä koronan pikatesti
Oireellisten ja oireettomien testaamiseen
Havaitsee myös Omicron-virusmuunnoksen
1.50 EUR
Verkkokaupan saldoEi varastossa
  • Toimitus
  • Ilmainen toimitus yli 29€
Kotona tehtävä Sars-Cov-2-antigeeninen pikatesti on kotitesti Sars-CoV-2 koronaviruksen antigeenien kvalitatiiviseen toteamiseen. Oireettoman ja oireellisten itsetestaukseen. 1 testi/pakkaus.
Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat

Testi sopii oireettomien ja oireellisten testaamiseen ja testi havaitsee myös Omicron-virusmuunnoksen. Itsetestaukseen, 1 testi/pakkaus.

Healthwing Sars-Cov-2-antigeeninen pikatestikortti on kotitesti Sars-CoV-2 viruksen antigeenien kvalitatiiviseen toteamiseen. Testi sopii kaikenikäisille. 

Suositellaan käytettäväksi 14-90 -vuotiaille. Aikuisen tulee suorittaa testi alle 14-vuotiaille lapsille. Testi tulee keskeyttää, jos lapsi tuntee kipua.  

Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen testin tekoa. Noudata annettuja ohjeita.

Käyttötarkoitus: 

Healthwing SARS-CoV-2-antigeenipikatesti on yksivaiheinen in vitro -testi, joka perustuu immunokromatografiaan. Se on suunniteltu nopeaan kvalitatiiviseen SARS-CoV-2-viruksen antigeenin määritykseen COVID-19-tautiin epäiltyjen henkilöiden nenän etuosasta otettavista näytteistä ensimmäisten 7 päivän kuluessa oireiden ilmaantumisesta. Pikatestiä ei tule käyttää ainoana perustana SARS-CoV-2-infektion diagnosoimiseen tai poissulkemiseen.

 

Tiivistelmä: 

Uudet koronavirukset kuuluvat ß-sukuun. COVID-19 on tarttuva ja akuutti hengityselinten sairaus. Viruksella infektoituneet potilaat ovat tällä hetkellä suurin infektiolähde, mutta myös oireettomasti infektoituneet voivat toimia infektiolähteenä. Kotitesti toimii sekä oireettomien että oireellisten testaamiseen.

Nykyisten tutkimusten perusteella taudin itämisaika on 1–14 päivää, useimmin kuitenkin 3–7 päivää. Tärkeimmät oireet ovat muun muassa kuume, väsymys ja kuiva yskä. On havaittu muitakin oireita, kuten tukkoinen tai vuotava nenä, kurkkukipu, lihaskipu ja ripuli. 

 

Suorituskyky, herkkyys ja kohdentuneisuus

SARS-CoV-2-antigeenin pikatestikorttia verrattiin vahvistettuun kliiniseen diagnoosiin. Tutkimuksessa testattiin 156 näytettä. Herkkyys 96,77 %, kohdentuneisuus 99,20 % ja tarkkuus 98,72 %. 

Toteutettavuustutkimus tuotti seuraavat tulokset: 

- 99,10 % käyttäjistä, jotka eivät olleet ammattilaisia, suorittivat testin onnistuneesti itse 
- 97,87 % erilaisista tuloksista tulkittiin oikein 

EAN: 6973720131726

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...