Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Biomed A-vitamiinitipat
Biomed A-vitamiinitipat
Biomed A-vitamiinitipat
Biomed|15 ml

Biomed A-vitamiinitipat

Kaksi tippaa sisältää 750 mg hyvin imeytyvää A-vitamiinia.
Retinyylipalmitaatti: tehokas A-vitamiinin muoto.
Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia.
29.9 EUR
1993.33 EUR/L
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Biomedin hyvin imeytyvät A-vitamiinitipat sopivat esimerkiksi henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. A-vitamiini edistää muun muassa näön, ihon ja limakalvojen sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Biomed A-tipat, nestemäinen A-vitamiini

A-vitamiini on välttämätön rasvaliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä merkitys monissa elimistön toiminnoissa. A-vitamiini edistää näön, ihon ja limakalvojen sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja osallistuu solujen erikoistumisprosessiin. Vitamiini myös edistää normaalia rauta-aineenvaihduntaa. Elimistö ei pysty itse valmistamaan A-vitamiinia, joten sitä on saatava ravinnosta.

Retinyylipalmitaatti on turvallinen ja tehokas A-vitamiinin muoto. Kaksi tippaa sisältää 750 mikrogrammaa hyvin imeytyvää A-vitamiinia. Nestemäinen A-vitamiini sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia.

A-vitamiini esiintyy eläinkunnan tuotteissa retinoideina ja kasvikunnan tuotteissa karotenoideina, jotka muuttuvat elimistössä retinoideiksi. A-vitamiini on yleisnimitys retinoidiyhdisteille, joilla on retinolin biologinen aktiivisuus. A-vitamiiniaktiivisuus ilmoitetaan retinoliekvivalentteina (RE).

EAN: 6417152000125

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...