Ilmainen toimitus yli 29€
Liity Life Clubiin, saa -20% ale!
bertil's Hemoglobiini
bertil's Hemoglobiini
bertil's Hemoglobiini

bertil's Hemoglobiini

Rauta-, kupari-, C- ja B-vitamiinitabletti
Monipuolinen tuki veriarvoille
Vatsaystävällinen ja hyvin imeytyvä
11.9 EUR
396.67 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 29€
bertil's Hemoglobiini on suunniteltu tukemaan normaaleja hemoglobiini- ja ferritiiniarvoja. Vatsaystävällinen, vahvempi koostumus!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

bertil's Hemoglobiini rauta-, kupari-, C- ja B-vitamiinitabletti

bertil’s Hemoglobiini ei ole pelkästään perinteinen rautavalmiste. Se vahvistaa tehokkaasti veren hemoglobiiniarvoja täydentämällä rautavarastoja ja edistää samalla elimistön omaa uusien punasolujen tuotantoa. bertil’s Hemoglobiinilla on näin ollen hyvin monipuolinen vaikutus veren rauta-arvoihin. Tarkoin harkittu, uudistettu vahvempi koostumus piristää nopeasti ja auttaa jaksamaan!

Tehoaineiden erityiset kemialliset muodot takaavat raudalle parhaan mahdollisen imeytymisen sekä vatsaystävällisyyden. Kun nautittu rauta imeytyy jo ohutsuolessa verenkiertoon, se ei päädy paksusuoleen ja aiheuta monille rautavalmisteille tyypillisiä vatsavaivoja.

bertil’s Hemoglobiinin aminohappokelatoitu rauta on heti valmis imeytymään.

Aminohappokelatoitu rauta (rautabisglysinaatti) ja sen imeytyminen eroaa yleisesti ravintolisissä käytetyistä raudan muodoista. Kelaatissa rauta on liitetty glysiini-aminohappoon. Se suojaa rautaa ruuansulatuskanavassa lukuisilta imeytymisen esteiltä ja kuljettaa raudan helposti ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

bertil’s Hemoglobiinin raudalla, kuparilla, C-, B1-, B2-, B6- ja B12-vitamiineilla sekä folaatilla on veriarvojen lisäksi monia tärkeitä itsenäisiä tehtäviä elimistössä ja ne vaikuttavat monin tavoin yleiseen jaksamiseen sekä energiatasoihin. Uudistettu tuote sisältää nyt runsaammin näitä tärkeitä vitamiineja, jolloin vaikutus on entistä tehokkaampi ja nopeampi.

EAN: 6416227014494

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...