Ravinto ja terveys
Bioteekin | 90purutabl

Bioteekin Super B12-vitamiini

Vadelmanmakuinen imeskelytabletti.
Erityisen tärkeä vanhuksille ja kasvisyöjille.
1000 µg B-12-vitamiinia / tabletti.
17,90 €
895,00 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Hyvänmakuinen Bioteekki Super B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on tehokas ja hyvin imeytyvä sekä elimiston helposti hyväksikäytettävä muoto.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Bioteekin Super B12-vitamiini on tehokas ja hyvin imeytyvä

Bioteekin Super B12-vitamiini on hyvänmakuinen metyylikobalamiinia sisältävä ravintolisä. B12-vitamiini on tärkeä hermoston toiminnassa sekä puna- ja valkosolujen muodostuksessa. Sitä tarvitaan normaalin vastustuskyvyn ylläpitämisessä sekä energia-aineenvaihdunnassa ja solujen uusiutumisessa.

B12-vitamiinin käyttöä ravintolisänä suositellaan erityisesti vanhuksille ja vain kasvisruokaa nauttiville henkilöille. B12-vitamiinia ei ole kasvikunnan tuotteissa ja siksi vegaanien on syytä täydentää sillä ravintoaan. Vanhuksilla B12-vitamiinin imeytyminen usein heikentyy ja myös ruoan vitamiinipitoisuudet voivat pienentyä esimerkiksi heikentyneen ruokahalun johdosta.

Muistille ja hermostolle*

*B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

EAN: 6413620181907

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suosittuja tuotteita