Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 TAB

Great Earth B-Complex 100 mg

Yhdistelmä B-vitamiineja energian saamiseksi.
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Imeytyy hyvin kehoon Time Release -toiminnon kautta.
27,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
B-complex 100 sisältää Great Earth's Time Release -toiminnon, minkä ansiosta B-vitamiinit vapautuvat asteittain 8 tunnin aikana, mikä helpottaa vitamiinien imeytymistä elimistöön. B-complex 100 on erityisen hyvä tuote aktiivista elämäntapaa eläville ja/tai paljon stressaaville.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

B-vitamiinivalmiste aktiivista elämää eläville ja/tai paljon stressaaville

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka ovat tärkeitä muun muassa elimistön aineenvaihdunnan, immuunijärjestelmän, hermoston ja solujen jakautumisen normaalille toiminnalle. Myös iho, hiukset ja kynnet ovat riippuvaisia B-vitamiineista. B-complex 100 -tableteissa on hyödynnetty Great Earthin Time Release -teknologiaa, jonka ansiosta B-vitamiinit vapautuvat asteittain 8 tunnin aikana ja näin imeytyvät paremmin elimistöön. B6- ja B12-vitamiinit, niasiini ja biotiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo edistää normaalia suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten normaalia kuntoa. B-complex 100 on erityisen hyvä tuote aktiivista elämäntapaa eläville ja/tai paljon stressaaville.

EAN: 7350031363807