Ravinto ja terveys
GREAT EARTH | 60 TAB

Great Earth B-Complex 50 mg

Yhdistelmä B-vitamiineja energian saamiseksi.
Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Imeytyy hyvin kehoon Time Release -toiminnon kautta.
18,90 €
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
B-complex 100 sisältää Great Earth's Time Release -toiminnon, minkä ansiosta B-vitamiinit vapautuvat asteittain 8 tunnin aikana, mikä helpottaa vitamiinien imeytymistä elimistöön. B-complex 100 on erityisen hyvä tuote aktiivista elämäntapaa eläville ja/tai paljon stressaaville.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

B-vitamiinivalmiste aktiivista elämää eläville ja/tai paljon stressaaville

B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka ovat tärkeitä muun muassa elimistön aineenvaihdunnan, immuunijärjestelmän, hermoston ja solujen jakautumisen normaalille toiminnalle. Myös iho, hiukset ja kynnet ovat riippuvaisia B-vitamiineista. B-complex 50 -tableteissa on hyödynnetty Great Earthin Time Release -teknologiaa, jonka ansiosta B-vitamiinit vapautuvat asteittain 8 tunnin aikana ja näin imeytyvät paremmin elimistöön. B6- ja B12-vitamiinit, niasiini ja biotiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. Pantoteenihappo edistää normaalia suorituskykyä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten normaalia kuntoa. B-complex 50 on erityisen hyvä tuote aktiivista elämäntapaa eläville ja/tai paljon stressaaville.

B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (20 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.

Den övre gränsen för säkert dagligt intag av vitamin B6 är 12 mg. Mängden vitamin B6 i dygnsdosen som fås från denna produkt (20 mg) överskrider denna mängd. Inte för långvarigt bruk.

Tuotenumero: 131447

EAN: 7350031363791