Ravinto ja terveys
LIFE | 90 TABLETTER

Life B12-vitamiini

2 aktiivista muotoa paremman vaikutuksen saamiseksi
Suositellaan vegaaneille
Vahva annos: 1000 μg B12 per tabletti
17,90 €
662,96 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva Life B12-vitamiini sisältää kahta erilaista B12-vitamiinin muotoa: metyylikobalamiinia ja adenosyylikobalamiinia, jotka ovat aktiivisia kehon eri osissa muodostaen näin optimaalisen yhdistelmän.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

B12-vitamiinin saannin turvaamiseen Life B12-vitamiini on hyvin Imeytyvä vitamiinivalmiste. B12-vitamiini on tärkeä hermoston ja muistin toiminnalle sekä veren puna- ja valkosolujen muodostumiselle.  B12-vitamiinilla on vaikutukset energianvaihtoon, hermoston normaaliin toimintaan,edistämään normaalia psykologista toimintaa,  punasolujen normaaliin muodostumiseen, immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan ja väsymyksen vähentämiseen.

Life B12-vitamiini sopii ja on suositeltavaa vegaanille, koska B12-vitamiinia saa vain eläinkunnan tuotteista.

Vahva Life B12-vitamiini sisältää kahta erilaista B12-vitamiinin muotoa: metyylikobalamiinia ja adenosyylikobalamiinia, jotka ovat aktiivisia kehon eri osissa muodostaen näin optimaalisen yhdistelmän. Metyylikobalamiini on aktiivinen soluplasmassa, jossa se toimii yhdessä foolihapon ja raudan kanssa, on tärkeä punasolujen muodostumiselle ja immuunijärjestelmälle sekä suojaa hermostoa ja aivoja  Adenosyyliikobalamiini puolestaan on aktiivinen mitokondrioissa, missä se toimii yhdessä Q10:n kanssa ja on tärkeä aineenvaihdunnalle, lihaskudokselle ja aivojen kehitykselle Yksi tabletti sisältää B12-vitamiinia 1000 mikrogrammaa.

Tuotenumero: 131009

EAN: 7350050708290