Ravinto ja terveys
LIFE | 60 TAB

Life Silica + B, Sinkki-Pii-B-vitamiinivalmiste

100% luonnollinen pii
Kynsille, iholle ja hiuksille
Sisältää 7 eri B-ryhmän vitamiinia
22,90 €
381,67 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Life Silica + B-vitamiinit sisältää peltokortteesta eristettyä luonnollista piitä, B-ryhmän vitamiineja sekä sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Vain yksi päivässä riittää!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Life Silica + B-vitamiinit sisältää peltokortteesta eristettyä luonnollista piitä, B-ryhmän vitamiineja sekä sinkkiä, joka edistää ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Vain yksi päivässä riittää

Pii ja Peltokorte

Pii on yleisimmin esiintyvä alkuaine maailmassa, Aikuisella ihmisellä on kehoon varastoituneena noin 20g piitä. Joka päivä kulutamme noin 10-40mg piitä eri toimintoihin. Vastasyntyneellä lapsella pii-pitoisuus on korkeimmillaan, mutta iän karttuessa piin varastointi kehoon vaikeutuu. Life Silica + B-vitamiinit sisältää 60mg peltokortteesta eristettyä piitä. Peltokortteessa on itsessään tärkeitä kversetiiniglycosideja ja fenolihappoja, jotka auttavat piin imeytymisessä kehoon.

Tuotenumero: 123506

EAN: 7350050707064