Ravinto ja terveys

Nordic Health Sprays B-complete vitamiinisuihke 25 ml

Sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia.
Erinomainen imeytyvyys!
Luonnollisen persikan, luumun ja vadelman maku.
24,90 €
996,00 €
/L
Varastotilanne verkossaEi varastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Nordic Health Spray B-complete vitamiinisuusuihke on tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä B-vitamiini suusuihke, joka sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Nordic Health Spray B-complete vitamiinisuihke imeytyy erinomaisesti suoraan suun limakalvolta

Tutkitusti ylivertaisesti imeytyvä B-vitamiini suusuihke. Sisältää kaikkia kahdeksaa B-vitamiinia, jotka toimivat yhdessä tukien kehon luonnollista energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sisältää myös biotiinia, joka edistää hiusten, limakalvojen ja ihon kuntoa.

B-complete B-vitamiini suusuihkeesta vitamiinit imeytyvät nopeasti posken limakalvon kautta suoraan verenkiertoon. Herkullinen, luonnollisen persikan, luumun ja vadelman maku. Erittäin vatsaystävällinen! Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana.

Sopii vegaaneille, vegetaristeille, diabeetikoille, keliaakikoille ja ketogeeniseen ruokavalioon. Ei kontraindikaatioita.

Ei sisällä: gluteenia, vehnää, alkoholia, maitoa, sokeria, soijaa, hiivaa, munia, pähkinää, keinotekoisia väri- tai makuaineita.

EKOpakkaus: B-complete vitamiinisuusuihkeen pullo on valmistettu raakaruokosokerista. Pahvipakkauksemme valmistetaan ainoastaan vastuullisesti hoidetuista, FSC-sertifioiduista metsistä saatavista raaka-aineista.

Tuotenumero: 136427

EAN: 96191736