Ravinto ja terveys
PUHDAS+ | 60 KAP

PUHDAS+ BIOTIINI

Vahva annos biotiinia!
100% vegaaninen.
Hiusten ja ihon hyvinvoinnin tueksi!
20,50 €
1 205,88 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€

Markkinoiden vahvin biotiinivalmiste. Päiväannos sisältää 10.000 µg biotiinia. Biotiini eli B7-vitamiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Vahva biotiini hiusten, ihon ja limakalvojen hyvinvoinnille

Biotiini eli B7-vitamiini edistää hiusten, ihon ja limakalvojen pysymistä normaaleina.

Biotiini kuuluu vesiliukoisiin vitamiineihin ja on elimistölle välttämätön. Biotiini auttaa elimistöä käsittelemään ravinnon hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja.

EFSA:n mukaan biotiini vaikuttaa positiivisesti energiantuotantoaineenvaihduntaan ja normaaliin ruoka-aineiden aineenvaihduntaan sekä hermoston normaaliin toimintaan. Ravinnosta hyviä biotiinin lähteitä ovat muun muassa kananmunan keltuainen, maksa, viljatuotteet ja hiiva.

Terveen suoliston bakteerikanta pystyy muodostamaan Biotiinia myös itse. Vesiliukoisena vitamiinina biotiini ei varastoidu elimistöön vaan ylimääräinen biotiini poistuu elimistöstä virtsan mukana.

Biotiinia käytetään erityisesti hiusten hyvinvoinnin tukemiseen. Biotiinilisällä saattaa olla positiivisia vaikutuksia hiusten kasvuun, mikäli taustalla on biotiinin liian vähäinen saanti. Perinnölliseen hiustenlähtöön biotiinista ei kuitenkaan ole apua mutta tällöinkin se voi vahvistaa olemassa olevien hiusten hyvinvointia ja auttaa niitä kasvamaan pitkiksi, terveiksi ja tuuheiksi.

Tuotenumero: 135522

EAN: 6430050003647