Ravinto ja terveys
RIKAS | 110 GR

Rikas oluthiivahiutale

Vegaaneille B12-vitamiinilisäksi
Lisäämään kaikkien luonnollisten B-vitamiinien saantia
Sopii myös koirille!
6,72 €
7,90 €
61,09 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas oluthiivahiutale, maukas paahteisen juuston makuinen perinteinen oluthiiva sisältäärunsaasti B-ryhmän vitamiineja luonnollisessa, taatusti imeytyvässä muodossa. Sopii myös antamaan lisää makua erilaisiin ruokiin!

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Rikas Oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta.

Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappoa. Se on lisäksi hyvä proteiinien ja sinkin lähde.

Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja lisämaun antajaksi ruuanlaittoon. Lisää hiutaleet mieluiten valmiiseen ruokaan, jota ei enää kuumenneta, jotta hyvät ravintoaineet säilyvät parhaiten.

MYÖS LEMMIKEILLE

Rikas Oluthiiva sopii luonnolliseksi B-vitamiinien lähteeksi myös lemmikeille.

Annostus koirille:

pienet koirat (<10 kg); 1 rkl / vrk

suuret koirat (>10 kg); 2 rkl / vrk

Tuotenumero: 136461

EAN: 6416227020815