Ilmainen toimitus yli 49€
Liity Life Clubiin, saa -10% ale!
Rikas oluthiivahiutale
Rikas oluthiivahiutale
Rikas oluthiivahiutale

Rikas oluthiivahiutale

Vegaaneille B12-vitamiinilisäksi
Lisäämään kaikkien luonnollisten B-vitamiinien saantia
Sopii myös koirille!
7.9 EUR
71.82 EUR/kg
Verkkokaupan saldoVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas oluthiivahiutale, maukas paahteisen juuston makuinen perinteinen oluthiiva sisältäärunsaasti B-ryhmän vitamiineja luonnollisessa, taatusti imeytyvässä muodossa. Sopii myös antamaan lisää makua erilaisiin ruokiin!

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Tuotearvostelu

Rikas Oluthiiva valmistetaan Saccharomyces cerevisae –hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatetun hiivan maku on pehmeä, eikä siinä ole perinteisille oluthiivoille tyypillistä karvautta.

Hiivan hellä kuivaus ja inaktivointi säilyttävät ravintoarvon mahdollisimman rikkaana. Inaktivoitu hiiva ei toimi leivinhiivana eikä aloita käymistä.

Rikas Oluthiiva sisältää erityisen runsaasti luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6, B7 ja B12 sekä foolihappoa. Se on lisäksi hyvä proteiinien ja sinkin lähde.

Oluthiivahiutaleilla on helppo lisätä B-vitamiinien saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja lisämaun antajaksi ruuanlaittoon. Lisää hiutaleet mieluiten valmiiseen ruokaan, jota ei enää kuumenneta, jotta hyvät ravintoaineet säilyvät parhaiten.

MYÖS LEMMIKEILLE

Rikas Oluthiiva sopii luonnolliseksi B-vitamiinien lähteeksi myös lemmikeille.

Annostus koirille:

pienet koirat (<10 kg); 1 rkl / vrk

suuret koirat (>10 kg); 2 rkl / vrk

EAN: 6416227020815

Tämän tuotteen ostaneet ostivat myös

Widget loading...

Suosittuja tuotteita

Widget loading...