Ravinto ja terveys
RIKAS | 110 GR

Rikas VegeFit Ravintohiivahiutale

Lisäämään tärkeiden luonnollisten B-vitamiinien saantia
Vegaaneille B12-vitamiinin lähteeksi
Luonnollisena ”juustoisena” makuna ruuanlaitossa
6,90 €
62,73 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Rikas VegeFit sisältää erityisen runsaasti sinulle tärkeitä luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6 ja B12 sekä foolihappoa. Nyt saat siitä myös tuhdin annoksen Saccharomyces cerevisae-hiivan itse tuottamaa D2-vitamiinia. Se on lisäksi hyvä proteiinin ja sinkin lähde.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö

Rikas VegeFit Ravintohiivahiutaleet valmistetaan Saccharomyces cerevisae-hiivasta. Ravintorikkaassa melassiliuoksessa kasvatettu hiiva on herkullisen makuinen.

Rikas VegeFit ei sisällä hiivaongelmien yleisintä aiheuttajaa, Candida albicans-hiivaa. Hiivahiutaleet on käsitelty siten, että ne eivät ala kasvaa ruuansulatuskanavassa.

Rikas VegeFit sisältää erityisen runsaasti sinulle tärkeitä luonnollisia B-vitamiineja; B1, B2, B3, B5, B6 ja B12 sekä foolihappoa. Nyt saat siitä myös tuhdin annoksen hiivan itse tuottamaa D2-vitamiinia. Se on lisäksi hyvä proteiinin ja sinkin lähde.

Rikas Vegefit Ravintohiivahiutaleillamme voit lisätä helposti ja maukkaasti B-vitamiiniesi saantia. Paahteisen juustoisen makuiset hiivahiutaleet sopivat myös mausteeksi ja antamaan lisämakua ruuanlaittoon.

Mihin tuotetta käytetään? Lisäämään tärkeiden luonnollisten B-vitamiinien saantia Vegaanisen D2-vitaminin lähteeksi Kasvisruokavalion täydentämiseen, vegaaneille B12-vitamiinin lähteeksi Lisäämään hyvälaatuisen proteiinin saantia Toimii myös luonnollisena maun antajana ruuanlaitossa (antaa ”juustoisen” maun)

Sopii hyvin tiukkaa kasvisruokavaliota noudattaville, vegaaneille, kuntoilijoille ja urheilijoille .

Tuotenumero: 136159

EAN: 6416227020853