Ravinto ja terveys

Solgar B-Complex 50 50 kap

Vahva B-vitamiiniyhdistelmä.
Energiantuotannolle ja jaksamiselle.
Vähentämään väsymystä ja uupumusta.
17,90 €
639,29 €
/kg
Varastotilanne verkossaVarastossa
  • Ilmainen toimitus yli 49€
Vahva B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi, tai kun B-vitamiinien saanti ravinnosta on vähentynyt. Stressi ja kuormitus voivat lisätä B-vitamiinien tarvetta. Mukana myös synerginen kelp-levää, sinimailasta, acerolaa, persiljaa, ruusunmarjaa ja vesikrassia sisältävä yrttisekoitus.

Ravintolisä Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveellisten elintapojen korvikkeena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote on säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Tuotekuvaus
Käyttö
Ainesosat
Ravintosisältö
Vahva B-vitamiinikompleksi jaksamisen tueksi Stressi ja kuormitus voivat lisätä B-vitamiinien tarvetta. Solgar Vitamin B-Complex “50” on vahva B-vitamiiniyhdistelmä jaksamisen tueksi, tai kun B-vitamiinien saanti ravinnosta on vähentynyt. B-Complex “50” sisältää jokaista B-vitamiinia 50 mg päiväannoksen. B-vitamiinit osallistuvat energiantuotantoon tukien jaksamista ja auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. Mukana myös synerginen kelp-levää, sinimailasta, acerolaa, persiljaa, ruusunmarjaa ja vesikrassia sisältävä yrttisekoitus. B-vitamiinikompleksi tukee energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Riboflaviini (B2-vitamiini), niasiini (B3-vitamiini), B6- ja B12-vitamiini vähentävät väsymystä ja uupumusta sekä tukevat energia-aineenvaihduntaa Pantoteenihappo (B5-vitamiini) edistää normaalia henkistä suorituskykyä Tiamiini (B1-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), niasiini (B3) ja B6-vitamiini edistävät normaalia hermoston toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja Tiamiini (B1) edistää sydämen normaalia toimintaa Riboflaviini (B2) auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään normaalia näköä Niasiini (B3) ja biotiini (B7) auttavat ylläpitämään ihon kuntoa Biotiini (B7) edistää normaalia makroravinteiden aineenvaihduntaa

Tuotenumero: 118221

EAN: 33984011205